Tomitus

1. Esittely

1.1 Tässä käytännössä määritämme tiedot toimitustavoista, -ajoista ja -maksuista, joita sovelletaan verkkosivustomme kautta tehtyihin tuotteidemme tilauksiin.

Varasto määränpää Toimitusaika ja kustannukset
EU-varasto Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kyproksen tasavalta, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Puola, Portugali, Romania, Slovakia , Slovenia, Espanja ja Ruotsi 4-10 päivää
Ilmainen toimitus
Ison-Britannian varasto Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. 4-10 päivää +8% toimituskulut
USA varasto Kaikki mantereen osavaltiot ja kaupungit 4-10 päivää
Ilmainen toimitus
Australia ja Kaakkois-Aasia Kaikki maat ja kaupungit 4-10 päivää
Ilmainen toimitus
* Seuraa tilaustasi osoitteessa www.17track.net vastaanotetun seurantakoodin kanssa.

1.2 Tämä käytäntö ei luo laillisesti täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia ja velvollisuuksia; pikemminkin tavanomainen käytäntömme tuotteiden toimittamisessa on mainittu tässä käytännössä.

2. Ilmainen toimitus

2.1 Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen vakio- tai pikatoimituksen kaikkiin Manner-EU-osoitteisiin, kaikkiin Yhdysvaltojen ja Kanadan osoitteisiin. Brexitin jälkeen Yhdistyneen kuningaskunnan toimituksista veloitetaan ylimääräisiä toimitusmaksuja.

2.2 Kaikista muista tilauksista veloitetaan osiossa 5 kuvatut toimituskulut.

3. Maantieteelliset rajoitukset

3.1 Pystymme yleensä toimittamaan seuraaviin maihin ja alueisiin: Iso-Britannia, Euroopan unioni, Yhdysvallat, Kanada, Venäjä. Paitsi saarivaltiot.

3.2 Saatamme ajoittain sopia tuotteiden toimittamisesta muille maille ja alueille.

4. Toimitustavat ja -ajat

4.1 Menetelmät, joita käytämme tuotteidemme toimittamiseen, ja aikajaksot, joiden kuluessa toimitus yleensä suoritetaan, ovat seuraavat:

(a) jos toimitusosoitteesi on Iso-Britannian mantereella, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme ja tyypillinen toimitusaika tällä menetelmällä on 5-10 työpäivää, ellei toisin mainita selvästi. ;

(b) jos toimitusosoitteesi on Euroopan unionin mantereella, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme ja tyypillinen toimitusaika tällä menetelmällä on 5-10 työpäivää, ellei toisin ole selvästi mainittu ;

(c) jos toimitusosoitteesi on Amerikan yhdysvaltojen mantereella, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme, ja tyypillinen toimitusaika tällä menetelmällä on 5-10 työpäivää, ellei selvästi toisin ilmoitettu;

(d) jos toimitusosoitteesi on Manner-Australiassa, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme, ja tavallinen toimitusaika tällä menetelmällä on 5-10 työpäivää, ellei toisin mainita selvästi;

(e) jos toimitusosoitteesi on Manner-Venäjällä, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme ja tyypillinen toimitusaika tällä menetelmällä on 10-20 työpäivää, ellei toisin ole selvästi mainittu.

4.2 Jos teet tilauksesi työpäivänä klo 1 GMT/BST mennessä, nämä ajanjaksot alkavat kyseisen päivän työajan päättymisestä; jos teet tilauksesi klo 1 GMT/BST jälkeen työpäivänä tai vapaapäivänä, nämä ajanjaksot alkavat seuraavan työpäivän aukioloajan päättymisestä.

4.3 Tässä osiossa 4 määritellyt toimitusajat ovat vain ohjeellisia, ja vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat toimituksen ajoissa, emme takaa toimitusta ennen mainitun ajanjakson päättymistä.

4.4 Saatamme suorittaa petostentorjuntatarkastuksia ennen tuotteen lähettämistä, ja nämä tarkastukset voivat viivästyttää toimitustasi. Jos toimitus todennäköisesti viivästyy petostarkastusten vuoksi, ilmoitamme sinulle.

5. Toimituskulut

5.1 Toimituskulut sisältyvät kaikkiin verkkosivustomme hintoihin ilmaisen toimituskäytännön vuoksi. Ilmainen toimitus koskee kaikkia tilauksia hinnasta riippumatta, ilman mahdollisuutta ylimääräisistä tai odottamattomista kustannuksista, jotka rasittaisivat ostajaa. Brexitin jälkeen Yhdistyneen kuningaskunnan toimituksista veloitetaan ylimääräisiä toimitusmaksuja.

5.2 Toimituskulumme ovat seuraavat:

(a) vakiotoimitustavan osalta toimituskulut ovat 0,00 €;

(b) pikatoimitustavan osalta toimituskulut ovat 0,00 €.

6. Toimituksen seuranta

6.1 Toimitusseuranta on saatavilla kaikille tuotteidemme tilauksille.

6.2 Seurataksesi toimitustasi syötä tilausnumerosi (joka löytyy tilausvahvistussähköpostistasi) toimituspalveluntarjoajamme verkkosivustolle täällä: https://www.17track.net/.

7. Kuitti ja allekirjoitus

7.1 Kaikki toimitukset on vastaanotettava henkilökohtaisesti toimitusosoitteeseen ja allekirjoitettava.

7.2 Kuljetuspalveluntarjoajamme ilmoittaa sinulle etukäteen allekirjoitusta vaativan toimituksen yrittämisestä.

8. Lisätoimitukset

8.1 Jos ensimmäinen toimitusyritys epäonnistuu, toimituspalvelun tarjoajamme yrittää vielä vähintään yhden yrityksen toimittaa tilauksesi tuotteet.

9. Kokoelma

9.1 Jos tuotteesi jää toimittamatta siitä huolimatta, että kuljetuspalveluntarjoajamme yrittää toimittaa ne vielä vähintään 1 kertaa, toimituspalveluntarjoaja jättää osoitteeseesi kortin, jossa on ohjeet tuotteiden noutoon, mukaan lukien noudon aikaraja.

10. Toimitusongelmat

10.1 Jos sinulla on toimituksen kanssa ongelmia, ota meihin yhteyttä verkkosivuillamme julkaisemillamme yhteystiedoilla tai muutoin ilmoitamme sinulle.

10.2 Jos toimituspalveluntarjoajamme ei pysty toimittamaan tuotteitasi ja vika on sinun syytäsi, etkä nouda tuotteitasi toimituspalveluntarjoajaltamme asianmukaisessa määräajassa, voimme sopia tuotteiden uudelleentoimituksen järjestämisestä. ; Pidätämme kuitenkin oikeuden veloittaa sinulta uudelleentoimituksen todelliset kustannukset (vaikka alkuperäinen toimitus olisi ollut ilmainen).

10.3 Alla on ohjeellinen luettelo tilanteista, joissa toimituksen epäonnistuminen on sinun syytäsi:

(a) annoit väärän tai puuttuvan osoitteen/puhelinnumeron toimitusta varten;

(b) annetussa toimitusosoitteessa on virhe;

c) toimitusosoite ei ole kohtuullisesti saatavilla;

d) toimitusosoitetta ei voida saavuttaa turvallisesti;

e) jos henkilökohtaista vastaanottoa ei vaadita, ei ole helppoa ja turvallista tapaa jättää tuotteita toimitusosoitteeseen eikä käytettävissä ole henkilöä, joka vastaanottaisi toimituksen; tai

f) jos vaaditaan henkilökohtainen vastaanotto, toimitusosoitteessa ei ole henkilöä, joka hyväksyisi toimituksen ja antaisi allekirjoituksen.

virhe: Sisältö on suojattu!
JANOBIKE Verkkoskootterikauppa • Sähköskootterit ja -pyörät
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry