Tietosuojalauseke

1. Esittely

1.1 Olemme sitoutuneet turvaamaan verkkosivujemme vierailijoiden, palvelun käyttäjien, yksittäisten asiakkaiden ja asiakashenkilöstön yksityisyyden.

1.2 Tätä käytäntöä sovelletaan, kun toimimme rekisterinpitäjänä tällaisten henkilöiden henkilötietojen suhteen; toisin sanoen missä määritämme henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Sivustomme sisältää tietosuojasäädöksiä, jotka vaikuttavat siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Yksityisyyssäätimiä käyttämällä voit määrittää, haluatko vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä ja rajoittaa henkilötietojesi keräämistä, jakamista ja julkaisemista. Pääset yksityisyyssäätimiin tilisi asetuksista.

1.4 Käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Siltä osin kuin nämä evästeet eivät ole ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme ja palveluidemme tarjoamiseksi, pyydämme sinua antamaan suostumuksesi evästeiden käyttöön, kun vierailet verkkosivustollamme ensimmäisen kerran.

1.5 Tässä käytännössä "me", "me" ja "meidän" viittaavat yritykseemme. Lisätietoja meistä on kohdassa 13.

2. Keräämämme henkilötiedot

2.1 Tässä osiossa 2 olemme määritelleet käsittelemiemme henkilötietojen yleiset luokat ja sellaisten henkilötietojen osalta, joita emme ole saaneet suoraan sinulta, tiedot kyseisten tietojen lähteestä ja erityisistä luokista.

2.2 Saatamme käsitellä tietoja, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ("yhteystiedot"). Yhteystiedot voivat sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, postiosoitteesi ja/tai sosiaalisen median tilitunnisteet. Yhteystietojen lähde olet sinä ja/tai työnantajasi. Jos kirjaudut verkkosivuillemme sosiaalisen median tilillä, saamme yhteystiedon osia asianomaiselta sosiaalisen median tilintarjoajalta.

2.3 Saatamme käsitellä verkkosivustosi käyttäjätilitietoja ("tilitietoja"). Tilitiedot voivat sisältää tilisi tunnisteen, nimen, sähköpostiosoitteen, yrityksen nimen, tilin luomis- ja muokkauspäivämäärät, verkkosivuston asetukset ja markkinointiasetukset. Jos kirjaudut verkkosivuillemme sosiaalisen median tilillä, saamme tilitiedoista osia asianomaiselta sosiaalisen median tilintarjoajalta.

2.4 Saatamme käsitellä tietoja, jotka liittyvät liiketoimiin, mukaan lukien tavaroiden ja/tai palvelujen ostot, joita teet kanssamme ja/tai verkkosivustomme kautta ("tapahtumatietoja"). Tapahtumatiedot voivat sisältää nimesi, yhteystietosi, maksukorttisi tiedot (tai muut maksutiedot) ja tapahtumatiedot. Tapahtumatietojen lähde olet sinä ja/tai maksupalveluntarjoajamme.

2.5 Saatamme käsitellä tietoja, jotka sisältyvät mihin tahansa viestintään, jonka lähetät meille tai jonka lähetämme sinulle ("viestintädataa"). Viestintädata voi sisältää viestintään liittyvän viestintäsisällön ja metadatan. Verkkosivustomme luo metatiedot, jotka liittyvät verkkosivuston yhteydenottolomakkeilla tehtyyn viestintään.

2.6 Saatamme käsitellä tietoja verkkosivustomme ja palveluidemme käytöstä ("käyttötiedot”). Käyttötiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, maantieteellisen sijaintisi, selaimen tyypin ja version, käyttöjärjestelmän, viittauslähteen, vierailun pituuden, sivunäkymät ja verkkosivuston navigointipolut sekä tiedot palvelun käytön ajoituksesta, taajuudesta ja mallista. Käyttötietojen lähde on analytiikan seurantajärjestelmämme.

3. Käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperustat

3.1 Tässä kohdassa 3 olemme määritelleet henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyn lailliset perusteet.

3.2    Operations – Saatamme käsitellä henkilötietojasi verkkosivustomme toimintaa, tilausten käsittelyä ja täyttämistä, palveluidemme tarjoamista, tavaroiden toimittamista, laskujen, laskujen ja muiden maksuun liittyvien asiakirjojen laatimista sekä luottovalvontaa varten. Tämän käsittelyn laillinen perusta on oikeutetut etumme, nimittäin verkkosivustomme, palveluidemme ja liiketoimintamme asianmukainen hallinnointi.

3.3    Julkaisut – Saatamme käsitellä tilitietoja tällaisten tietojen julkaisemista varten verkkosivustollamme ja muualla palveluidemme kautta nimenomaisten ohjeidesi mukaisesti. Tämän käsittelyn laillinen perusta on suostumus.

3.4    Suhteet ja viestintä – Saatamme käsitellä yhteystietoja, tilitietoja, tapahtumatietoja ja/tai viestintätietoja suhteidemme hoitamiseksi, kanssasi kommunikoimiseksi (pois lukien suoramarkkinointitarkoituksiin) sähköpostitse, tekstiviestitse, postitse, puhelimitse, tukipalvelujen tarjoamiseksi. ja valitusten käsittely. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutetut etumme, nimittäin viestintä verkkosivustomme vierailijoiden, palvelun käyttäjien, yksittäisten asiakkaiden ja asiakashenkilöstön kanssa, suhteiden ylläpito sekä verkkosivustomme, palveluidemme ja liiketoimintamme asianmukainen hallinnointi.

3.5    Suoramarkkinointi – Saatamme käsitellä yhteystietoja, tilitietoja ja/tai tapahtumatietoja suoramarkkinointiviestinnän luomiseksi, kohdistamiseksi ja lähettämiseksi sähköpostitse, tekstiviestinä, postitse ja puhelimitse markkinointiin liittyvissä tarkoituksissa. Tämän käsittelyn laillinen perusta on suostumus.

3.6    Tutkimus ja analyysi – Saatamme käsitellä käyttötietoja ja/tai tapahtumatietoja tutkiaksemme ja analysoidaksemme verkkosivustomme ja palveluidemme käyttöä sekä tutkiaksemme ja analysoidaksemme muuta vuorovaikutusta liiketoimintamme kanssa. Tämän käsittelyn laillinen perusta on suostumus.

3.7    Kirjanpito – Saatamme käsitellä henkilötietojasi tietokantojemme luomiseen ja ylläpitoon, tietokantojemme varmuuskopioiden ja yleensä yritystietojemme luomiseen ja ylläpitoon. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutetut etumme, nimittäin sen varmistaminen, että meillä on pääsy kaikkiin tietoihin, joita tarvitsemme harjoittaaksemme liiketoimintaamme asianmukaisesti ja tehokkaasti tämän käytännön mukaisesti.

3.8    turvallisuus – Saatamme käsitellä henkilötietojasi turvallisuussyistä sekä petosten ja muun rikollisen toiminnan estämiseksi. Tämän käsittelyn laillinen perusta on oikeutetut etumme, nimittäin verkkosivustomme, palveluidemme ja liiketoimintamme sekä muiden suojaaminen.

3.9    Vakuutus ja riskienhallinta – Voimme käsitellä henkilötietojasi tarvittaessa vakuutusturvan saamiseksi tai ylläpitämiseksi, riskien hallintaan ja/tai ammatillisen neuvonnan saamiseksi. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutetut etumme, nimittäin liiketoimintamme asianmukainen suojaaminen riskeiltä.

3.10  Oikeudelliset väitteet – Voimme käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten nostamiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, joko tuomioistuinkäsittelyssä tai hallinnollisessa tai tuomioistuimen ulkopuolisessa menettelyssä. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutetut etumme, nimittäin laillisten oikeutemme, sinun ja muiden laillisten oikeuksien suojaaminen ja puolustaminen.

3.11  Lain noudattaminen ja elintärkeät edut – Voimme käsitellä henkilötietojasi myös silloin, kun käsittely on tarpeen meitä koskevan laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai suojellaksemme sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etujasi.

4. Henkilötietojesi luovuttaminen muille

4.1 Saatamme luovuttaa henkilötietojasi huolitsijoillemme ja kuljetuskumppaneillemme siinä määrin kuin se on kohtuudella tarpeen tavaroiden tehokkaiden toimitusten saamiseksi tai ylläpitämiseksi.

4.2 Verkkosivustomme tietokannassamme olevat henkilötietosi tallennetaan isännöintipalveluiden tarjoajien palvelimille.

4.3 Maksupalveluntarjoajamme, PayPal, 2Checkout, voivat hoitaa verkkosivustoihimme ja palveluihimme liittyvät rahoitustapahtumat. Jaamme tapahtumatietoja maksupalveluntarjoajillemme vain siinä määrin kuin se on tarpeen maksujesi käsittelyä, tällaisten maksujen palauttamista ja tällaisiin maksuihin ja palautuksiin liittyvien valitusten ja tiedustelujen käsittelyä varten. Löydät tietoa maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä osoitteessa https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/useragreement-full https://www.2checkout.com/legal/terms/.

4.4 Tässä kohdassa 5 mainittujen henkilötietojen erityisten luovutusten lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen meitä koskevan laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai suojellaksemme elintärkeitä etujasi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten nostamiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, olipa kyseessä sitten oikeuskäsittely tai hallinnollinen tai tuomioistuimen ulkopuolinen menettely.

5. Henkilötietojesi kansainväliset siirrot

5.1 Tässä osiossa 5 annamme tietoja olosuhteista, joissa henkilötietojasi voidaan siirtää kolmanteen maahan Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

5.2 Verkkosivustomme isännöintipalvelut sijaitsevat EU:ssa. Toimivaltaiset tietosuojaviranomaiset ovat tehneet riittävän määrityksen kunkin EU-maan tietosuojalakien osalta.

5.3 Ymmärrät, että verkkosivustomme tai palveluidemme kautta julkaistavaksi lähettämäsi henkilötiedot voivat olla saatavilla Internetin kautta kaikkialla maailmassa. Emme voi estää muita käyttämästä (tai väärinkäyttöä) tällaisia ​​henkilötietoja.

6. Henkilötietojen säilyttäminen ja poistaminen

6.1 Tässä osiossa 6 esitetään tietosuojakäytäntömme ja -menettelymme, jotka on suunniteltu auttamaan varmistamaan, että noudatamme lakisääteisiä velvoitteitamme, jotka liittyvät henkilötietojen säilyttämiseen ja poistamiseen.

6.2 Henkilötietoja, joita käsittelemme mihinkään tarkoitukseen tai tarkoituksiin, ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen kyseiseen tarkoitukseen tai tarkoituksiin.

6.3 Säilytämme henkilötietojasi seuraavasti:

(a) yhteystietoja säilytetään vähintään 1 vuoden ajan viimeisimmästä yhteydenotosta sinun ja meidän välillämme ja enintään 3 vuoden ajan kyseisestä päivämäärästä;

b) tilitietoja säilytetään vähintään yhden vuoden ajan kyseisen tilin sulkemispäivästä ja enintään kolme vuotta kyseisen tilin sulkemispäivästä;

(c) tapahtumatietoja säilytetään vähintään yhden vuoden ajan tapahtumapäivästä ja enintään kolme vuotta kyseisestä päivämäärästä;

d) viestintätietoja säilytetään vähintään yhden vuoden ajan kyseisen viestinnän päivämäärästä ja enintään kolmen vuoden ajan kyseisestä päivämäärästä; ja

(e) käyttötietoja säilytetään yhden vuoden ajan keräämispäivästä.

6.4 Huolimatta tämän kohdan 6 muista säännöksistä, voimme säilyttää henkilötietosi, jos tällainen säilyttäminen on tarpeen meitä koskevan laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai suojellaksemme elintärkeitä etujasi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja.

7. Sinun oikeutesi

7.1 Tässä osiossa 7 olemme listanneet oikeudet, jotka sinulla on tietosuojalain nojalla.

7.2 Tietosuojalain mukaiset tärkeimmät oikeutesi ovat:

(A)    oikeus tutustua - voit pyytää kopioita henkilötiedoistasi

(B)    oikeus oikaisuun - voit pyytää meitä korjaamaan virheelliset henkilötiedot ja täydentämään puutteelliset henkilötiedot;

(C)    oikeus poistaa - voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi;

(D)    oikeus rajoittaa käsittelyä - voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä;

(E)    oikeus vastustaa käsittelyä - voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;

(F)     oikeus tietojen siirrettävyyteen - voit pyytää, että siirrämme henkilötietosi toiselle organisaatiolle tai sinulle;

(G)    oikeus valittaa valvontaviranomaiselle - voit valittaa henkilötietojesi käsittelystä; ja

(H)    oikeus peruuttaa suostumus - siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on suostumus, voit peruuttaa suostumuksesi.

7.3 Näihin oikeuksiin liittyy tiettyjä rajoituksia ja poikkeuksia. Voit lukea lisää rekisteröityjen oikeuksista vierailemalla osoitteessa https://edpb.europa.eu/our-work-tools/general-guidance/gdpr-guidelines-recommendations-best-practices_en ja https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/.

7.4 Voit käyttää mitä tahansa henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi ilmoittamalla meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

8. Tietoja evästeistä

8.1 Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (kirjain- ja numerosarjan), jonka verkkopalvelin lähettää verkkoselaimelle ja jonka selain tallentaa. Tunniste lähetetään sitten takaisin palvelimelle aina, kun selain pyytää sivua palvelimelta.

8.2 Evästeet voivat olla joko "pysyviä" evästeitä tai "istunto"evästeitä: verkkoselain tallentaa pysyvän evästeen, ja se on voimassa asetettuun vanhenemispäivään asti, ellei käyttäjä poista niitä ennen viimeistä voimassaolopäivää; istuntoeväste sen sijaan vanhenee käyttäjän istunnon lopussa, kun verkkoselain suljetaan.

8.3 Evästeet eivät saa sisältää tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän henkilökohtaisesti, mutta sinusta tallentamamme henkilötiedot voidaan linkittää evästeisiin tallennettuihin ja niistä saatuihin tietoihin.

9. Käyttämämme evästeet

9.1 Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

(A)    todennus ja tila – käytämme evästeitä tunnistaaksemme sinut, kun vierailet verkkosivustollamme ja kun selaat verkkosivustollamme, ja auttamaan meitä määrittämään, oletko kirjautunut verkkosivustollemme;

(B)    ostoskori – käytämme evästeitä säilyttääksemme ostoskorisi tilan, kun selaat verkkosivustoamme;

(C)    personointi – käytämme evästeitä tallentaaksemme tietoja mieltymyksistäsi ja mukauttaaksemme verkkosivustoamme sinua varten;

(D)    turvallisuus – käytämme evästeitä osana turvatoimenpiteitä, joita käytetään käyttäjätilien suojaamiseen, mukaan lukien kirjautumistietojen vilpillisen käytön estämiseen sekä verkkosivustomme ja palveluidemme suojaamiseen yleisesti;

(E)    mainonta – käytämme evästeitä auttaaksemme meitä näyttämään sinulle tärkeitä mainoksia;

(F)     analyysi - käytämme evästeitä auttaaksemme meitä analysoimaan verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä ja suorituskykyä; ja

(G)    evästeen suostumus - Käytämme evästeitä tallentamaan asetuksiasi evästeiden käyttöön yleisemmin.

10. Palveluntarjoajien käyttämät evästeet

10.1 Palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä, ja nämä evästeet voidaan tallentaa tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivustollamme.

10.2 Käytämme Google Analyticsia. Google Analytics kerää tietoja verkkosivujemme käytöstä evästeiden avulla. Kerättyjä tietoja käytetään raporttien laatimiseen verkkosivustomme käytöstä. Saat lisätietoja Googlen tietojen käytöstä käymällä osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/partners/ ja voit lukea Googlen tietosuojakäytännön osoitteessa https://policies.google.com/privacy.

11. Evästeiden hallinta

11.1 Useimmat selaimet sallivat sinun kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja poistaa evästeitä. Menetelmät sen tekemiseen vaihtelevat selaimesta toiseen ja versiosta toiseen. Voit kuitenkin saada ajantasaista tietoa evästeiden estämisestä ja poistamisesta näiden linkkien kautta:

(A)    https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Kromi);

(B)    https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop (Firefox);

(C)    https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Ooppera);

(D)    https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E)    https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac (Safari); ja

(F)     https://support.microsoft.com/en-gb/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy (Reuna).

11.2 Kaikkien evästeiden estäminen vaikuttaa kielteisesti monien verkkosivustojen käytettävyyteen.

11.3 Jos estät evästeet, et voi käyttää kaikkia verkkosivustomme ominaisuuksia.

12. Muutokset

12.1 Saatamme päivittää tätä käytäntöä ajoittain julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme.

12.2 Tarkista tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tähän käytäntöön tehtyihin muutoksiin.

12.3 Saatamme ilmoittaa sinulle tämän käytännön merkittävistä muutoksista sähköpostitse.

13. Tietomme

13.1 

13.2 Voit ottaa meihin yhteyttä:

a) postitse edellä mainittuun postiosoitteeseen;

(b) käyttämällä verkkosivustomme yhteydenottolomaketta; tai

(c) sähköpostitse käyttämällä verkkosivustollamme julkaistua sähköpostiosoitetta.

virhe: Sisältö on suojattu!
JANOBIKE® Virallinen E-skootterikauppa • Sähköskootterit ja -pyörät
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry