T10 Janobike | Janobiken T10:n järkyttävien ominaisuuksien tarkastelu

T10 Janobike -arvostelu auttaa sinua ymmärtämään tämän e-skootterin suorituskyvyn ja edut

Kun viimeinen skootterini rikottiin onnettomuudessa ja osa luistani, oli aika päivittää turvallisempaan ja luotettavampaan vaihtoehtoon. Olen testannut parhaita sähköskoottereita tarpeisiini. Toistaiseksi tyytyväisin ostos on Janobiken sähköskootteri T10. Tämä skootteri sopii kaikkeen naapurustossa liikkumisesta maastoseikkailuihin. Lisää kuvia löydät osoitteesta Instagram.

Mikä on Janobiken T10? 

Janobiken T10 on sähköskootteri, joka sopii aikuisille. Janobike on ollut suosittu huippuluokan sähköpyörien ja skootterien valmistaja yli kymmenen vuoden ajan. T10 sattuu olemaan Janobiken myydyin skootteri. Olitpa mies tai nainen, tämä skootteri on täydellinen sinulle. Tämä sähköskootteri ei ole pelkästään "peto" suunnittelultaan, vaan siinä on lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä niin nautinnollisen.

T10 Janobike e-skootterin järkyttäviä ominaisuuksia

Kokemukseni T10:stä on ollut pelkkää jännittävää ja hauskaa. Tämä pyörä on hämmästyttänyt minut huippulaadullaan ja ominaisuuksillaan. Lisäksi olen erittäin tyytyväinen heidän palveluunsa. He auttoivat nopeasti ja vastasivat kaikkiin kysymyksiini. Kaikki rakastavat tätä sähköskootteria. Joten mikä tekee tästä skootterista niin lupaavan?

Kohtuullinen nopeus 

Janobiken T10 voi nousta jopa 70 km/h huippunopeuteen. Sähköskootterille tämä nopeus on erittäin suuri. Keskimäärin useimmat sähköskootterit voivat nousta jopa 25 km/h. Joten T10 tarjoaa parhaan nopeuden sähköskootterille muiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ohella.

Paras jarrujärjestelmä

T10 tarjoaa hydraulisen jarrujärjestelmän, joka on suorastaan ​​mahtava. Ensinnäkin hydrauliset jarrujärjestelmät ovat pehmein jarrujärjestelmä. Kun kuljettaja käyttää voimaa polkimeen, hydraulinen jarrujärjestelmä moninkertaistaa voiman tehostimen ja pääsylinterin avulla. Toiseksi tämä jarrujärjestelmä on turvallisempi ja kestää pidempään. Hydrauliset jarrut perustuvat periaatteeseen, että kun paine siirtyy nesteen läpi, se pätee tasaisesti kaikkiin suuntiin, eli Pascalin lakiin. Hydraulinen jarrujärjestelmä on riippuvainen jarrunesteistä kohdistaakseen saman paineen kaikkiin pyöriin. Siten pidentää näiden jarrujen käyttöikää.

Tehokkaat akut minimaalisella latausajalla 

T10 sähköskootterin mukana tulee 23AH litiumakku. Litiumakuilla on se etu, että ne ovat pitkäikäisempiä kuin muut ladattavat akut. Nämä akut toimivat tehokkaasti myös äärimmäisissä lämpötiloissa, joten T10 on täydellinen ajoneuvo off-road-seikkailuihin. T10:n lataaminen täyteen kestää 5-8 tuntia. T10 voi ajaa 90 km:n matkan täyteen ladattuna. Se voi helposti auttaa sinua saavuttamaan määränpääsi

Poikkeukselliset toimenpiteet turvallisuuden takaamiseksi

Tämän upean skootterin mukana tulee etu- ja takavalot. Valojen aktivoimiseksi ohjaustangossa on painike. Näillä valoilla voit ajaa turvallisesti yöllä. Lisäksi siinä on kova torvi. Äänitorvi peittää sinut, kun ajat suurella nopeudella. Tämän lisäksi hydraulinen jarrujärjestelmä tekee siitä erittäin turvallisen ajoneuvon sinulle.

erittäin edullinen 

Merkittävin osa T10:n ostamisessa on, että se on erittäin kevyt taskussa. Luulisi, että sähköskootterin, jolla on niin hienoja ominaisuuksia, täytyy olla kallis. No, se on erittäin halpaa. Tämä skootteri maksaa vain 1150€/kpl ja siinä on hulluja ominaisuuksia näin halvalle skootterille. Ei ole parempaa kauppaa kuin tämä. Voit tilata sen tätä.

Dual Motors 

Verrattuna yksimoottoriseen käyttöjärjestelmään, kaksoismoottorit ovat tehokkaampia ja nopeampia 4 ja 3 kertaa vastaavasti. Kaksoismoottorit voivat myös kattaa 50 % enemmän kantamaa kuin yksittäiset moottorit. Parasta on, että jos yksi moottori lakkaa jostain syystä toimimasta, toista moottoria voidaan käyttää varana. Joten jos ajat syrjäisellä alueella, eikä kukaan voi noutaa sinua, jos ajoneuvosi epäonnistuu. T10 auttaa sinua. 

Räjähdyssuojatut renkaat 

Ulkoseikkailuihin ei ole parempaa ajoneuvoa kuin T10. Vaikka olisit joku, joka välttelee riskialttiita seikkailuja, tämä skootteri saattaa saada sinut haluamaan muuttaa tapojasi. Tämän skootterin 10" putkirenkaat on suunniteltu erityisesti epätasaiseen maastoon. Putkirenkaat ovat kevyitä, tarjoavat paremman vakauden ja välttävät puhkeamista. Lisäksi T10 kestää helposti 45 asteen kaltevuuden.

T10 Janobike voidaan räätälöidä! 

Voit muokata T10:täsi mieleiseksesi! Jos haluat logon pyörällesi, Janobike tekee sen puolestasi. Heillä on jopa kokemusta siitä, joten voit luottaa heidän tekevän hyvää työtä.

Se ei vie paljon tilaa.

Tämä sähköskootteri taittuu helposti kokoon. Tällä tavalla varatun tilan määrää vähennetään. Tämän ominaisuuden ansiosta se on myös helppo kuljettaa mukanasi minne ikinä menetkin.

LCD T10 Janobikessa:

T10:n ohjaustangossa on LCD-näyttö, joka näyttää kaikki ajotiedot. Näet tehon, nopeuden ja vaihteet aina näytössä, joten olet ajan tasalla ajotilastasi. 

Bottom Line: Erittäin sen arvoista!

On turvallista päätellä, että Janobiken myydyin T10 on kaikin puolin paras sähköskootteri. Tämä sähköskootteri on väriltään musta ja tyylikäs. Tässä sähköskootterissa on monia ominaisuuksia, jotka saavat sinut rakastumaan siihen. Siinä on korkea nopeusrajoitus, pidempi akun käyttöikä ja kaksi moottoria. Tästä syystä tämä ajoneuvo on todellakin ylittänyt itsensä luotettavuudessa.

Vähentääksesi kolhujen pelkoa se sisältää myös kaksinkertaiset iskunvaimentimet etu- ja takapyörille. Tämä ajo soveltuu myös epätasaiseen maastoon. Kaltevuuden ja äärimmäisten sääolosuhteiden käsittely on helppoa tässä ajossa. Voit hyötyä kaikista yllä mainituista ominaisuuksista helposti, koska ne jäävät budjettisi alle. Kaikki näitä ominaisuuksia varmista, että sinulla on tasainen, mukava ja kolhumaton ajokokemus. Jollekin, joka etsii laatua ja kohtuuhintaisuutta sähköskootterista, neuvon sinulle, että kokeile T10 by Janobikea. 

Janobike
miten 1
  1. No, olet jäänyt paitsi monista ominaisuuksista ja myös istuimesta
    istuin on syy, miksi ostin omani, koska on niin vaikea löytää hyvää eskootteria laadukkaalla istuimella

Jätä vastaus

virhe: Sisältö on suojattu!
JANOBIKE Verkkoskootterikauppa • Sähköskootterit ja -pyörät
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry