Janobikesin T85 – Sähköskootteri joka pennin arvoinen!

Janobikesin T85 – Sähköskootteri joka pennin arvoinen!

Olin pisimpään metsästämässä hienoa sähköskootteria. Nähtyäni kaikki vaihtoehdot, sähköskootterin metsästys pysähtyi, kun törmäsin Janobiken t85-skootteriin (linkkiä). En voinut olla ostamatta tätä räikeää kyytiä, koska teknisistä tiedoista oli mahdotonta kääntyä pois. Nämä mahtavat ominaisuudet yksinkertaisesti sanottuna tekevät siitä parhaan sähköskootterin. Se voi ajaa jopa 85 km/h nopeuteen, mikä on hullua sähköskootterille, luota minuun.

Lisäksi akkujen lataaminen kestää vain 8-10 tuntia, mutta kestää hyvin pitkään. Tässä adrenaliinia täynnä olevassa skootterissa on kaksi 2800 watin moottoria. Siinä on myös kaksoisjousitus etu- ja takapyörissä, mikä varmistaa tasaisen ajokokemuksen joka kerta. Suosikkiominaisuudeni ovat maastopyörät, jotka on täydennetty kyvyllä käsitellä 50 asteen nousua. Yllä olevat ominaisuudet ovat erittäin mukavia ja hirvittävän mahtavia ajomatkoja off-road-seikkailuihisi.

Turvallisuus ei ole ongelma t85:lle, koska se sisältää etu-, sivu- ja takaosan LED valot. Ylimääräisenä turvatoimenpiteenä siinä on hydraulinen jarrujärjestelmä, tehokkain jarrujärjestelmä, joka kestää jopa pidempään. Lisäksi T85 on helposti taitettava, joten voit kantaa kyytiäsi käsissäsi minne ikinä menetkin – kirjaimellisesti. Minun tapauksessani minulla on jo joitain muistoja T85: llä. Tällä skootterilla ajaminen on lisännyt elämäniloani.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Jos etsit sähköskootteria, joka saa sinut tuntemaan olosi tehokkaaksi ja innostuneeksi kuin pieni poika tai tyttö, suosittelen, että annat T85 by Janos -pyörille mahdollisuuden. Se on käyttäjäystävällinen, suunniteltu kaikille ja kenelle tahansa, kestävä ja kestää sinua ikuisuuden ajan.

2021

Janobike
Otamme mielellämme kuulla mielipiteesi

Jätä vastaus

virhe: Sisältö on suojattu!
JANOBIKE Verkkoskootterikauppa • Sähköskootterit ja -pyörät
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry