Janobike T10: Paras sähköskootteri?

Janobike T10 on yksi myydyimmistä sähköskoottereista Euroopassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa. Mikä on syynä tähän tosiasiaan?

Vastaus on melko yksinkertainen, jos sitä todella ajattelee. Janobike T10 on täydellinen all-in-one e-skootteri. Se on yhtä nopea ja tehokas kuin edistyneimmät off-road-skootterit. Se on yhtä kannettava ja käytännöllinen kuin M365. Siinä on kaikki, ellei jopa enemmän, kaikkien markkinoiden sähköskoottereiden maailman parhaat ominaisuudet ja huipputiedot. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kaikki nämä edut on pakattu kauniisti edulliseen hinnoittelujärjestelmään. Jos teet itse tutkimusta, huomaat nopeasti, että kilpailijamerkit, joilla on samat tekniset tiedot, maksavat vähintään 30 % enemmän kuin Janobike T10.

Janobike T10:n käytännöllinen käyttö

Skootteri sopii useimpiin jokapäiväisiin tilanteisiin. Nauti siitä suurissa kaupungeissa, esikaupunkikylissäsi tai ota istuin pois ja lähde halutessasi täysillä maastossa.

Se on hyvä kaupunkikäyttöön miltä se näyttää ja tuntuu erittäin vakaa teillä ja polkupyörän jäljet. Ylimääräinen teho varmistaa, että sinulta ei koskaan puutu nopeutta, kun sitä tarvitset, ja saa myös jokaisen mäen näyttämään pelkältä vitsiltä. Skootterin täysjousitus tekee pienempien kuoppien ja jalkakäytävän reunakiveyksien yli ajamisesta paljon miellyttävämpää, koska et tunne jokaista kolhua.

Arki kulkee sekalaiset maastot, Yleensä kylien ympärillä ja esikaupunkialueilla tulee olemaan myös täysin nautittavaa. Hienosta asfaltista hiekkateihin, mutaisiin tai metsäpolkuihin, lumisiin tai hiekkarantoihin, Janobike T10 tuntuu kuin se olisi tehty erityisesti jokaiseen maastoon.

Jos heräät tuntemaan adrenaliinin tarpeen, T10 on selkäsi. Ota irrotettava istuin irti ja vie se paikalleen vaikein off-road-maasto. Se pystyy käsittelemään "hulluutta", kuten äärimmäistä ratsastusta, hyppäämistä, temppuja ja paljon muuta.

Janobike T10 sähköskootteri jokapäiväiseen käyttöön.
Janobike T10 sähköskootteri jokapäiväiseen käyttöön.

Parasta rahoillesi

On mahdollista löytää suurempi tai pienempi sähköskootteri, nopeampi tai vahvemmalla akulla varustettu. Mutta on lähes mahdotonta löytää all-in-one-sähkölaitetta skootteri tarjota kaikki T10:n parhaat ominaisuudet ja tekniset tiedot käytännöllisessä, kevyessä ja kannettavassa suunnittelussa. Janobike® ymmärtää, että näillä hyvillä teknisillä tiedoilla ei ole väliä, joten he ovat ylpeitä voidessaan tarjota erinomaisen edullisen hinnoittelun ja ilmaisen toimituksen Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja EU-maihin: Itävaltaan., Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja (paitsi Teneriffa ) ja Ruotsi.

Janobike
2 Kommentit
 1. Hi!
  Tässä artikkelissa kirjoitit, että voit ajaa T10:llä kaikessa maastossa ”Kivasta asfaltista hiekkateille, muta- tai metsäpoluille lumeen tai hiekkarannoille”. Väitätkö siis, että voin viedä tämän rannalle? Ja ajaa alle 0° talvella? Kysymykseni kuuluu, mikä IP-luokitus tällä skootterilla on, jotta se voi ajaa kaikki nämä maastot?

  • Rakas Savva,
   T10 vedenpitävyys on IP65.
   IP65-luokiteltu kotelo antaa suojan matalapaineisilta vesisuihkuilta mistä tahansa suunnasta sekä kondensaatiolta ja vesisuihkulta. Se sopii useimpiin ulkotiloihin, jotka eivät kohtaa äärimmäisiä sääolosuhteita, kuten tulvia.
   Joten kyllä, skootteri sopii kaikkiin päivittäisiin maastoihin.
   Terveisin, Janobike

Jätä vastaus

virhe: Sisältö on suojattu!
JANOBIKE Verkkoskootterikauppa • Sähköskootterit ja -pyörät
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry