Janobike 2000W

Janobike 2000W skootterit ovat yksi parhaista edullisista e-skoottereista extreme-e-ajelujen kategoriassa

Jos sinulla ei ole kokemusta tällä alalla, voit kysyä itseltäsi, mikä on Watt ja miksi se on niin tärkeä? No, lyhyt vastaus olisi, että sähkömoottorien teho mitataan watteina (W). Puhtaalla teholla ei ole merkitystä e-skoottereille, sillä se on yhdistettävä sopivimpaan akkuun ja muihin komponentteihin, jotta teho saadaan käyttöön. Ja tässä Janobikes todella loistaa.

Tunne Janobiken 2000 W teho

Tehokkaat sähköskootterit, joiden teho on 2000 W ja enemmän, eivät ole tarkoitettu vain hiihtokilpailuihin ja adrenaliinia etsiville. Sen sijaan ne on ensisijaisesti tehty kaikille käyttäjille, joilla on yksinkertaisesti turvallinen polku/katu ja jotka tarvitsevat yksinkertaisesti enemmän kiihtyvyyttä ja tehoa kuin pienet 250 watin skootterit.
"Mäket eivät ole enää kukkuloita" oli Janobike T85:n käyttäjän rehellinen reaktio muutaman viikon käytön jälkeen. Voimakas Janobike T10 2000W ei anna sinun edes tuntea mäkeä, koska se ei menetä energiaa tai nopeutta edes jopa 45 asteen mäkiin.

Eikö 2000W riitä tarpeisiisi?

Niin paljon kuin 2000 W teho on, on sähköskoottereita, joissa on paljon enemmän tehoa. Janobikesin markkinoiden toiseksi suosituin sähköskootteri, ns Janobike T85, siinä on hämmästyttävä 5600 watin yhdistetty teho etu- ja takamoottorista. Tätä skootteria suositellaan kuitenkin kokeneille ratsastajille, jotka tietävät kuinka käsitellä sen äärimmäistä kiihtyvyyttä ja nopeutta.

Älä koskaan unohda turvavarusteita. Suosittelemme aina käyttämään koko kasvot peittävää kypärää ja muuta suojavarustus käsillesi, polvillesi ja kyynärpäillesi. Muista käyttää kypärää, joka suojaa myös leukaasi.


Janobike
Otamme mielellämme kuulla mielipiteesi

Jätä vastaus

virhe: Sisältö on suojattu!
JANOBIKE Verkkoskootterikauppa • Sähköskootterit ja -pyörät
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry